Pasaulinė gyvūnų globos diena Vilniuje

Artėja spalio 4-ojiPasaulinė gyvūnų globos diena. Visi drauge minėdami šią dieną paskatinkime žmones labiau pasirūpinti gyvūnų augintinių gerove, ginti gyvūnų teises, atkreipkime dėmesį į opias augintinių problemas. Be to, tai bus puiki galimybė pristatyti gyvūnų mylėtojams savo veiklą ar verslą, pasidalyti gyvūnų auginimo patirtimi.

Praėjusiais metais Pasaulinė gyvūnų globos diena buvo minima Vilniuje prie Baltojo tilto. Šventė sulaukė daug dalyvių ir žiūrovų dėmesio. Renginyje dalyvavo gyvūnų globos organizacijos, dresūros mokyklos, felinologai (klubas „Top miau“), šunų mylėtojų klubai, raitoji policija, jaunieji vedliai ir veterinarijos gydytojai. Vyko konkursai šunų mylėtojams ir jų augintiniams, viktorinos, edukaciniai užsiėmimai bei kūrybinės dirbtuvės mažiesiems šventės dalyviams. Šventės atidaryme Europos parlamento narys P. Auštrevičius sakė: „Gyvūnų teisės neatsiejamos nuo žmonių teisių. Linkiu gyvūnams gerų šeimininkų ir draugų! Tik kartu ir tik suprasdami vieni kitus galime gyventi laimingai“.

Spalio 3 d. (šeštadienį) nuo 12.00 val. Vilniuje, prie Baltojo tilto, Lietuvos kinologų draugija organizuoja Pasaulinės gyvūnų globos dienos šventę! Kviečiame jūsų klubą šioje šventėje reklamuoti ir populiarinti šunų veisles, susitikti su esamais ir būsimais šunų šeimininkais, pristatyti savo parodas bei renginius, skatinti auginti bei veisti jūsų veislės šunelius atsakingai.

Nusprendusiems dalyvauti šventėje ir pristatyti savo klubus bei šunų veisles suteiktume vietą palapinėje, kur galėtumėte pasistatyti savo stendą su informacine medžiaga bei atsivesti šunelius. Lauksime jūsų apsisprendimo el. paštu lkd.auguste@gmail.com arba tel. +370 615 53 502 iki rugsėjo 18 d.

Parašykite komentarą