ŠUNS DIENA – balandžio 24 dieną švęskime kartu su keturkojais

Nuo šiol ši diena bus minima kasmet.
Tai pirmasis toks projektas ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse.
Projekto tikslas – atkreipti visuomenės dėmesį į šunis, jų svarbą žmonių gyvenime, pabrėžti gerąsias šunų savybes bei jų prigimtinę teisę būti su žmonėmis. Šiuo projektu siekiame puoselėti gyvūnų gerovę, pabrėžti šeimininkų atsakomybę už savo augintinius, didinti visuomenės toleranciją šunims.
Šių metų „Šuns dienos“ akcentas – socialus ir socializuotas miesto šuo – visavertis bendruomenės narys, turintis atsakingą, mylintį šeimininką.

Kviečiame organizuoti šventinius renginius arba dalyvauti šventėje prie Baltojo tilto Vilniuje!

Kviečiame Jūsų šunų mylėtojų klubą/veislės klubą prisijungti prie „Šuns dienos“ renginių.
Tai gali būti eitynės jūsų miesto gatvėmis, bendruomenės šventė, dresuotų šunų pasirodymas ir pan.
Taip pat maloniai kviečiame dalyvauti šventėje Vilniuje prie Baltojo tilto.
Siūlome Jūsų šunų mylėtojų klubą/veislės klubą pristatyti savo veiklą, susitikti su esamais ir būsimais šunų šeimininkais, papasakoti apie augintinius, pasidalinti patirtimi.

Prie šio projekto prisijungusiųjų sąrašą skelbsime savo interneto svetainėse www.kinologija.lt, www.mesirsunys.lt, „Šuns diena“ facebook socialinėje paskyroje (https://www.facebook.com/sunsdiena/), radijo, televizijos laidose, „Delfi“ portale, Vilniaus viešajame transporte. Šventės dieną bus dalijamos šviečiamojo pobūdžio skrajutės bei šventinis laikraštukas.

Nusprendusiems dalyvauti šventėje Vilniuje ir pristatyti savo šunų mylėtojų klubą/veislės klubą suteiktume vietą palapinėje, kur galėtumėte pasistatyti savo stendą su informacine medžiaga bei atsivesti šunis (ne jaunesnius nei 4 mėn., skiepytus, turinčius ES gyvūno pasus).

Norintieji dalyvauti šiame projekte kviečiami registruotis el. paštu lkd.suo@gmail.com. iki 2016-04-11 d.
Turintys klausimų ar pasiūlymų gali kreiptis telefonu +370 5 267 52 64.
Kurkime gyvūnus mylinčią šalį!

Parašykite komentarą